Despre noi

Publicitate este domeniul nostru de activitate. Daca doriti sa va promovati afacerea, cautati raspunsuri sau pur si simplu doriti sa informati publicul asupra produsului dumneavoastra va vom construi o solutie optima pentru a va atinge obiectivul.
MediaSet Advisor este o agentie restransa ca numar de angajati dar puternica prin oamenii sai talentati si experienta pe care au acumulat-o.

Specialistii nostri vin cu cunostinte din piata de printing din Romania dar si cu competente in comunicare dezvoltate timp de mai multi ani in companii multinationale. Ne intereseaza rezultatele iar o promovare eficienta vine sa ajute afacerea sau marca companiei dumneavoastra.

Specializarile noastre: corporate si marketing communication, servicii de tipar si grafica la standarde inalte de calitate, campanii de relatii publice in orice domeniu, fie ca este vorba de tehnologia comunicatiilor, servicii imobiliare, industria farmaceutica sau constructii.

Oferim consultanta in comunicarea strategica si integrata, organizarea de evenimente dar si in ceea ce priveste partea de creatie si tipar pentru toate materialele de comunicare si identitate corporativa (fluturasi, pliante, bannere, afise, brosuri, cutii si ambalaje promotionale etc).
Experienta, ideile curajoase, competitivitatea si siguranta garanteaza o alegere mai buna.